The Kokon

Een veilige plek voor transformatie

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen?


Wat voorbeelden ter inspiratie
Ik kan en wil niet je thuis zijn, maar ik kan met je meelopen, tot je Thuis in Jezelf ontdekt.
Ik kan een stukje met je meewandelen als je door een donkere periode gaat. Terwijl ik met je hoop dat er een betere tijd komt, mag je bij mij voelen hoe het is om te zijn waar je nu bent.
Of je mag je boosheid even helemaal laten gaan op iemand, terwijl ik vasthoud dat je wel echt van iemand houdt, maar dat liefde soms complex is.

Ik kan naast je staan in een geestelijke crisis, zonder oordeel, en je begeleiden op een hobbelige weg naar groei in bewustzijn.Als je door spirituele verandering gaat, bijvoorbeeld een pijnlijke religieuze situatie, of als er veel verandert in geloofsovertuigingen, kan ik je naast je staan om de spiritualiteit van binnen te (her)ontdekken en pijnlijke situaties door te werken.

Ik kan je begeleiden als je leert omgaan met gevoeligheid. In een fijne huiselijke ruimte, met een lekker bakkie thee en een dekentje, kunnen we samen aan de slag gaan en het cadeau van wie je bent uitpakken.Internal Family Systems 
Ik werk als uitgangspunt met het veelzijdige IFS model en daar kunnen we alle kanten mee op.
Jij kan inbrengen wat er speelt of waar je mee aan het werk wil, dan gaan we samen aan de slag.
Alles is welkom en tegelijk gaan we inzoomen naar dat plekje in je waar aandacht is, om daar ruimte voor te maken.
Bijvoorbeeld, we gaan aan de slag met je neiging om de de lat erg hoog te leggen voor jezelf. We brengen er nieuwsgierigheid in: wanneer dit gebeurt dit?  waar komt dit uit voort? En vanuit IFS: Wie in jou legt die lat zo hoog voor je? Wat is de positieve intentie? Wat beschermt het? Vaak als we echt luisteren komt er heel veel waardevols uit waar we vervolgens soms door kleine stapjes grote verandering in kunnen brengen.
Het belangrijkste is dat jij je parts mag gaan begrijpen, zodat je aan het roer kan komen te staan van je eigen leven. Door je kracht terug te pakken over alles van wie je bent (zelfleiderschap), kan je volop tot bloei komen!
Hier lees je meer over IFS.